Методичні вказівки до виконання лабораторних і практичних робіт з дисципліни «Охорона праці та навколишнього середовища, безпека життєдіяльності» - Ремешевська Ірина Володимирівна; Грушина Ольга Григорівна; Гурець Наталія Володимирівна (My University, 2025)
Дані методичні вказівки охоплюють широкий спектр питань з охорони праці, навколишнього середовища та безпеки життєдіяльності. Вказівки містять опис лабораторних робіт та методику їх виконання, а також опис методів і засобів захисту працівників від впливу небезпечних та шкідливих виробничих факторів, технічних питань охорони навколишнього середовища та безпеки життєдіяльності. Методичні вказівки складено відповідно до навчальної програми з дисципліни «Охорона праці та навколишнього середовища, безпека життєдіяльності». Призначено для студентів денної та заочної форм навчання вищих навчальних закладів.
Ремешевська, І. В. Методичні вказівки до виконання лабораторних і практичних робіт з дисципліни «Охорона праці та навколишнього середовища, безпека життєдіяльності». У 2 ч. / І. В. Ремешевська, О. Г. Грушина, Н. В. Гурець. – Миколаїв : НУК, 2025. – Ч. 1. – 66 с.