Розробка технології складання і зварювання підкранової балки зі сталі Ст3сп - Гайдук, Р. І. (My University, 2021)
Дана кваліфікаційна робота висвітлює проблему розробки технології складання та зварювання підкранової балки. Метою дослідження є розробка технології складання і зварювання, яка передбачає підвищення продуктивності праці, скорочення собівартості і підвищення якості продукції. Кваліфікаційна робота складається з вступу, п'яти розділів основної частини, висновків та списку використаної літератури. Розрахунково-пояснювальна записка містить 97 аркушів, графічна частина – 9 аркушів. Результатами виконаної роботи є: здійснення аналізу існуючої технології виготовлення конструкції та способів її зварювання; визначення очікуваної структури зварного з'єднання та його механічних властивостей; розрахунок собівартості складально-зварювальних робіт; вирішення питань охорони праці та техніки безпеки.
Гайдук, Р. І. Розробка технології складання і зварювання підкранової балки зі сталі Ст3сп = Development of technology for assembling and welding of crane beam made of steel St3sp : бакалаврська робота ; спец. 131 “Прикладна механіка“ / Р. І. Гайдук ; наук. кер. О. М. Костін. – Миколаїв : НУК, 2021. – 101 с.
Keywords: підкранова балка; двотавр; режим зварювання; технологія виготовлення; зварювальні матеріали; термічний цикл; аналіз структури; спосіб зварювання; 131 “Прикладна механіка“; crane beam; welding mode; manufacturing technology; welding materials; thermal cycle; design analysis; welding method