Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовими результатами торговельного підприємства - Мілованов, Денис (My University, 2021)
Кваліфікаційна магістерська робота присвячена дослідженню теорії та практики організації обліково-аналітичного процесу фінансових результатів торговельних підприємств. На основі дослідження наукової літератури та законодавчо-нормативної бази розкрито зміст понять "дохід", "витрати" і "фінансові результати". Робота виконувалася на матеріалах торговельного підприємства ТОВ ВКФ "Ельф". В роботі наведено загально-економічну характеристику досліджуваного товариства, проаналізовано його фінансовий стан. А також в роботі наведено шляхи удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління фінансовими результатами ТОВ ВКФ «Ельф». Для ефективного управління прибутком ТОВ ВКФ «Ельф» і виявлення, в подальшому, резервів його зростання, запропоновано досліджувати вплив факторів на формування фінансового результату засобами економетричного аналізу
Мілованов, Д. В. Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовими результатами торговельного підприємства : магістерська робота ; 051 "Економіка" / Д. В. Мілованов ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 96 с.
Keywords: дохід; витрати; фінансові результати; управління фінансовими результатами; прогнозування; 051 "Економіка"