Відомості про склад посадових осіб церковно-історичного та археологічного товариства при Київській духовній академії - Федоренко, М. О.; Fedorenko, M. O. (My University, 2009)
Досліджується джерельна інформація стосовно обрання посадових осіб Церковно – історичного та археологічного товариства з визначенням прізвищ членів Товариства,часу їх обрання та складання повноважень з означених посад
Федоренко, М. О. Відомості про склад посадових осіб церковно-історичного та археологічного товариства при Київській духовній академії / М. О. Федоренко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 235–246.
Keywords: Церковно-історичне та археологічне товариство; Церковно-археологічний музей; Київська духовна академія; Київська історико-церковна наукова школа; Church-historical and archeological society; Churcharcheological museum; Kiev historical church scientific school