Проектування технології виготовлення стойки редуктора (Ø400 мм; L = 292 мм) - Шевченко Віталій Євгенович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проєктування технології виготовлення стойки редуктора (Ø400 мм; L = 292 мм)» надано опис, призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення деталі вал-шестерня. В кваліфікаційній роботі бакалавра наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of the technology for manufacturing a gearbox rack (Ø400 mm; L = 292 mm)
Шевченко, В. Є. Проектування технології виготовлення стойки редуктора (Ø400 мм; L = 292 мм) = Design of the technology for manufacturing a gearbox rack (Ø400 mm; L = 292 mm) : бакалаврська робота ; спец. 131 "Прикладна механіка" / В. Є. Шевченко ; наук. кер. О. П. Шумілов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 59 с.
Keywords: стійка редуктора; заготовка; припуски; свердло-зенківка; workpiece; allowances; countersink drill; flathead milling device.shaft-gear; end mill; device for milling rollers.; gear rack; пристосування для фрезерування лиски; 131 "Прикладна механіка"