Інновації в суднобудуванні та океанотехніці - (:unkn) unknown (My University, 2024)
У збірнику наведені матеріали ХV міжнародної науково-технічної конференції «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Інновації в суднобудуванні та океанотехніці : матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. / відпов. за вип. Г. В. Павлов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 1032 с.