Комп'ютерна графіка та діалогові системи - Беркунський, Євген Юрійович (My University, 2009)
Методичні вказівки містять лабораторні роботи, метою проведення яких є озайомлення студентів з алгоритмами і методами вирішення завдань комп'ютерної графіки.
Беркунський, Є. Ю. Комп'ютерна графіка та діалогові системи : метод. вказівки / Є. Ю. Беркунський. - Миколаїв : НУК, 2009. - 40 с. + ел. копія.
Keywords: комп'ютерна графіка; діалогові системи; алгоритми афінних перетворень; комп'ютерна візуалізація; тривимірні об'єкти