Емоційна сфера особистості що проживає на території активних бойових дій - Лебедєв Г. В.; Lebedev G. V. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження емоційних станів людей, які проживають на території активних бойових дій. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
The emotional sphere of a person living in the territory of active hostilities
Лебедєв, Г. В. Емоційна сфера особистості що проживає на території активних бойових дій = The emotional sphere of a person living in the territory of active hostilities : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / Г. В. Лебедєв ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 58 с.
Keywords: емоційний стан особистості; психологічний стан особистості; активні бойові дії; травматичний досвід; стрес; 053 ''Психологія''; emotional state of the individual; psychological state of the individual; active combat operations; traumatic experience; stress