Розробка програмного забезпечення для знаходження внесених змін в код виконуваних файлів - Камінський С. С. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена вирішенню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці програмного забезпечення для знаходження внесених змін в код виконуваних файлів Об'єктом даної роботи є процес розробки програмного забезпечення, призначеного для знаходження внесених змін в код виконуваних файлів. В рамках кваліфікаційної роботи був проведений аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, включаючи вивчення існуючих аналогів та методів, що використовуються для виявлення змін у коді виконуваних файлів. Здійснено постановку задачі на розробку програмного забезпечення для знаходження внесених змін в код виконуваних файлів. Було розроблено проєкт програмного забезпечення для знаходження внесених змін в код виконуваних файлів. Проведено опис аспектів охорони праці при роботі з екранними пристроями. Кваліфікаційна робота викладена на 99 сторінках друкованого тексту, містить 28 рисунків, 9 таблиць, 5 додатків та список використаних джерел із 24 найменувань. 3
Камінський, С. С. Розробка програмного забезпечення для знаходження внесених змін в код виконуваних файлів : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / C. C. Камінський ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 100 с.
Keywords: Програмне забезпечення; виконуваний файл; дизасемблювання; ентропія; зміна коду.; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''