Університетська бібліотека – скарбниця знань і простір еколого-правового просвітництва - Стеценко Н. С. (My University, 2025)
У статті розглянуто нові практики з еколого-правового просвітництва студентства, що є своєчасним в умовах воєнного стану, руйнувань і знищення природних ресурсів і довкілля. За результатами аналізу тематичного сегмента книжкового фонду бібліотеки підтверджено її значення як скарбниці знань та консолідатора при формуванні й розвитку сучасного простору еколого-правового просвітництва.
Стеценко, Н. С. Університетська бібліотека – скарбниця знань і простір еколого-правового просвітництва / Н. С. Стеценко // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Університетська бібліотека: сучасний формат освітньо-наукової діяльності в період глобальних викликів". – Миколаїв : НУК, 2025. – Препр.
Keywords: глобальні виклики; університетська бібліотека; сучасний формат діяльності; еколого-правове просвітництво; global challenges; university library; modern format of activity; environmental and legal education