Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи підприємницької діяльності" з використання програмного продукту МS Visio - Гусєва-Божаткіна, Вікторія Анатоліївна; Чубчик, Тетяна Тимофіївна (My University, 2009)
Основною метою лабораторних занять є моделювання бізнес-процесів і автоматизація підприємницької діяльності за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення.
Гусєва-Божаткіна, В. А. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи підприємницької діяльності" з використання програмного продукту МS Visio / В. А. Гусєва-Божаткіна, Т. Т. Чубчик. - Миколаїв : НУК, 2009. - 32 c. + ел. копія.
Keywords: управління проектами; основи підприємницької діяльності; програмний продукт MS Visio; реінжиніринг; автоматизація бізнес-процесів