Відтворення і відновлення промислового комплексу України: проблеми та перспективи - Ревенко Н. Г.; Revenko Nadia (My University, 2023)
Висвітлений методико-практичний аспект аналітичного обґрунтування розробки національної політики відтворення і відновлення промислового комплексу України у післявоєнний період. Наведено етапи аналітико-діагностичного оцінювання масштабів руйнування і збитків, завданих підприємствам війною, які здатні створити аналітико-діагностичну платформу для вибору, обґрунтування й узгодження напрямів політики відтворення й відновлення промислового комплексу у післявоєнний період.
Reproduction and restoration of the industrial complex of Ukraine: problems and prospects
Ревенко, Н. Г. Відтворення і відновлення промислового комплексу України: проблеми та перспективи = Reproduction and restoration of the industrial complex of Ukraine: problems and prospects / Н. Г. Ревенко // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 507–510.