Нелінійна регресійна модель для оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються з використанням фреймворку React - Кузнецов Олексій; Фаріонова Тетяна; Ворона Михайло (Львів, ЛДУ БЖД, 2023)
В роботі на основі нормалізючого перетворення у вигляді десяткового логарифму побудовані однофакторна та двофакторна нелінійні регресійні моделі для оцінювання розміру веб-застосунків, які створюються на основі фреймворку React, з використання метрик програмного коду кількості класів та кількості методів на клас.
Кузнецов, О. Нелінійна регресійна модель для оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються з використанням фреймворку React / О. Кузнецов, Т. Фаріонова, М. Ворона // Матеріали VI всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених, студ. і курсантів "Інформаційна безпека та інформаційні технології". – Львів : ЛДУ БЖД, 2023. – С. 338–340.
Keywords: веб-застосунки; нелінійна регресійна модель; логарифмічне перетворення; React; web applications; nonlinear regression model; logarithmic transformation