Розробка програмного забезпечення для автоматизації облікової діяльності мережі сімейних амбулаторій КНП «ЦПМСД №1» м. Краматорська - Абу М. Х. (My University, 2026)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці програмного забезпечення для автоматизації облікової діяльності мережі сімейних амбулаторій КНП «ЦПМСД №1» м. Краматорська, що відноситься до практичної задачі інженерії програмного забезпечення, характеризується комплексністю та невизначеністю умов. У кваліфікаційній роботі представлено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, розглянуто існуючі програмні продукти та розроблено постановку задачі на створення програмного забезпечення. У першому розділі проведено аналіз практичної задачі, розглянуто існуючі програмні рішення та сформульовано вимоги до нового ПЗ. У другому розділі описано процес розробки програмного комплексу: проаналізовано вимоги, побудовано модель варіантів використання, виконано етапи проєктування (ескізний, технічний і робочий проєкти). У третьому розділі наведено результати реалізації програмного комплексу. Четвертий розділ присвячено питанням охорони праці: розглянуто нормативно-правову базу, підходи до управління охороною праці у відділі з розробки програмного забезпечення зі зниження впливу шкідливих факторів. Об’єктом даної роботи є процес розробки програмного забезпечення для автоматизації облікової діяльності мережі сімейних амбулаторій КНП «ЦПМСД №1» м. Краматорська. Кваліфікаційна робота викладена на 106 сторінках друкованого тексту та містить 21 рисунок, 14 таблиць, список використаних джерел з 24 найменувань та 5 додатків.
Keywords: програмне забезпечення; автоматизація облікової діяльності; сімейна амбулаторія; Java; Spring Framework; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''; software; accounting automation; family clinic