Особливості навчання іншомовному читанню в гіпермедійному середовищі - Смуглякова, М. К.; Smuglyakova, M. K. (My University, 2013)
Проаналізовані особливості та деякі ефективні шляхи використання гіпермедійних текстів і сучасних носіїв інформації у формуванні навичок іншомовного читання у гіпермедійному середовищі. У статті висвітлюються сучасні підходи до формування іншомовної комунікативної компетенції студентів ВНЗ за допомогою сучасних інформаційних технологій
Specsal Aspects of Teaching Reading in a Foreign Language in the Hypermedia Environments
Смуглякова, М. К. Особливості навчання іншомовному читанню в гіпермедійному середовищі / М. К. Смуглякова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 117–118.
Keywords: навички читання; гіпермедійнє середовище; гіпертекст; підказка; іншомовні; інформаційні технології; reading skills; hypermedia environments; hypertext; prompts; foreign language; information technology