Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Монтаж і налагодження електромеханічних пристроїв" - Шарейко, Дмитро Юрійович; Фоменко, Андрій Миколайович (My University, 2009)
Містить основні відомості про монтаж і налагодження електромеханічних пристроїв на основі верстата з ЧПК 2Р22 та комплектного електропривода "Размер 2М", стислий опис програмного забезпечення, що використується для наладки цих пристроїв та методичні вказівки до лабораторних робіт, метою яких є вивчення та засвоєння деяких методів, що застосовуються при наладці електромеханічних пристроїв вітчизняного виробництва. Методичні вказівки призначені для студентів зі спеціальностей 8.092203 "Електромеханічні системи автоматизації та електропривод" 8.092201 "Електричні системи і комплекси транспортних засобів" усіх форм навчання.
Шарейко Д.Ю., Фоменко А.М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Монтаж і налагодження електромеханічних пристроїв". – Миколаїв: НУК, 2009. – 44 с.
Keywords: монтаж і налагодження електромеханічних пристроїв; верстат з ЧПК 2Р22; комплектний електропривод "Размер 2М"; програмне забезпечення; електромеханічні системи автоматизації