Інформаційне суспільство: тенденції розвитку та здобутки - Сивук, Д. О.; Матвієнко, Л. В.; Syvuk, D. О.; Matvienko, L. V. (My University, 2020)
У статті розглянуто розвиток інформаційного суспільства, його вплив на сфери життя людини. Проаналізовано вдосконалення життя людства за допомогою інформатизації, виявлено вплив інформаційних здобутків на суспільний процес людства.
Сивук, Д. О. Інформаційне суспільство: тенденції розвитку та здобутки = Information society: development trends and achievements / Д. О. Сивук, Л. В. Матвієнко // Матеріали всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства". – Миколаїв : НУК, 2020.
Keywords: постіндустріалізм; інформація; технології; інформаційне суспільство; інформатизація; комп’ютерна залежність; post-industrialism; information; technology; information society; computerization; computer addiction; постиндустриализм; информация; технологии; информационное общество; информатизация; компьютерная зависимость