Методика засвоєння рисунка за допомогою канонів і пропорцій - Макушина, І. В.; Makushina, I. V. (My University, 2016)
У статті зроблена спроба розглянути методику засвоєння рисунка за допомогою канонів і пропорцій, які використовувалися у різні історичні епохи – у Стародавньому Єгипті, Греції, добі Відродження, Класицизмі та сучасності
The method of learning drawing with canons and proportions
Макушина, І. В. Методика засвоєння рисунка за допомогою канонів і пропорцій =The method of learning drawing with canons and proportions / І. В. Макушина // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 128–141.
Keywords: канон; мистецтво; зображення; навчання; перспектива; контур; об’ємність зображення; пропорція; Стародавній Єгипет; Стародавня Греція; доба Відродження; Класицизм; canon; art; image; education; perspective; contour; depth image; proportion; Ancient Egypt; Ancient Greece; renaissance; classicism