Оцінювання продуктивності праці на сільськогосподарських підприємствах - Прокопович Л. Б.; Prokopovich Leonid Borisovich (НУК, 2022)
Розглянута проблема побудови регресійної моделі оцінювання продуктивності праці на сільськогосподарських підприємствах Івано-Франківської області України. Побудовані лінійні та нелінійні регресійні моделі. Для побудови ступеневої моделі було застосовано перетворення на основі десятинного логарифму. Проведено порівняння отриманих результатів.
Assessment of labor productivity at agricultural enterprises
Прокопович, Л. Б. Оцінювання продуктивності праці на сільськогосподарських підприємствах = Assessment of labor productivity at agricultural enterprises / Л. Б. Прокопович // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в судобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 462–465.
Keywords: сільськогосподарські підприємства; продуктивність; регресійна модель; перетворення; фонд оплати праці; agricultural enterprises; productivity; regression model; transformation; wage bill