Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Теоретичні основи кондиціювання» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Електрична інженерія» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (освітня програма «Холодильні машини і установки») - Кобалава Галина Олександрівна; Калініченко Іван Володимирович (My University, 2025)
Уміщено систему єдиних вимог, роз’яснень і рекомендацій щодо виконання, визначення структури, змісту, обсягів виконаних практичних робіт. Також наведені приклади оформлення практичних завдань. Призначені для проведення практичних занять з курсу «Теоретичні основи кондиціювання» для студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування».
Кобалава, Г. О. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Теоретичні основи кондиціювання» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань «Електрична інженерія» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (освітня програма «Холодильні машини і установки») / Г. О. Кобалава, І. В. Калініченко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 82 с.
Keywords: теоретичні основи кондиціювання