Професійна підготовка фахівців у системі неперервної освіти - Кириенко, С. В.; Kyrychenko, S. V. (My University, 2018)
Проаналізовано проблему професійної підготовки фахівців в системі неперервної освіти, визначено, що для успіху дорослої людини у професійній діяльності необхідна максимально гнучка і різноманітна форма її ціложиттєвого навчання
Professional training in continuing education system
Кириченко, С. В. Професійна підготовка фахівців у системі неперервної освіти = Professional training in continuing education system / С. В. Кириченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2018. – Вип. 11. – С. 10–11.
Keywords: неперервна освіта; фахівець; кваліфікація; професія; continuing education; professional; qualification; profession