WEB.2 як принцип сучасної освіти = WEB.2 как принцип современного образования - Федоренко, Т. М.; Федоренко, Г. М.; Федоренко, Т. Н.; Федоренко, Г. М. (My University, 2018)
Розглядається проблема інформаційних і комунікаційних технологій як умова формування мережевих децентралізованих моделей навчання = Рассматривается проблема информационных и коммуникационных технологий как условие формирования сетевых децентрализованных моделей обучения.
Федоренко, Т. М. WEB.2 як принцип сучасної освіти / Т. М. Федоренко, Г. М. Федоренко // Матеріали VIII міжнар. наук.-техн. конф. «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці» . – Миколаїв : НУК, 2017. – С. 434-436.
Keywords: інформаційні та комунікаційні технології; освіта; децентралізовані моделі навчання; технології Web.2; информационные и коммуникационные технологии; образование; децентрализованные модели обучения; технологии Web.2