Біохімія фізичних вправ. Ч.2 - Цвях Ольга Олександрівна; Лелека Віталій Миколайович (Іліон, 2025)
Навчально-методичний посібник рекомендований студентам спеціальності СО Фізична культура для студентів на змішаній (дистанційній) формі навчання. В посібник входять основні теоретичні питання біохімічних змін при фізичних навантаженнях та методи біохімічного контролю змін систем організму при фізичних навантаженнях. В другій частині посібника надано тести для контролю знань та питання самостійної роботи з дисципліни.
Біохімія фізичних вправ : навч.-метод. посіб. / авт.-уклад. : О. О. Цвях, В. М. Лелека. - Миколаїв : Іліон, 2025. - 147 с.
Keywords: Біохімія фізичних вправ; Фізичне навантаження; Змішана форма навчання; Дистанційна форма навчання; Біохімічний контроль