Розробка програмного забезпечення для оцінки ефективності системи відеоспостереження - Полякова, В. М. (My University, 2013)
Розроблену програму пропонується використовувати для оцінки роботи не тільки відеокамер, а й інших засобів виявлення порушника в просторі, таким чином, вона представляє основу для обґрунтованого вибору технічних засобів охорони підводних об’єктів. Результати розрахунків із застосуванням програми дають можливість обрати найбільш бажану охоронну конфігурацію.
Полякова, В. М. Розробка програмного забезпечення для оцінки ефективності системи відеоспостереження / В. М. Полякова // Матеріали ІІI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: програмне забезпечення; системи захисту; об’єкти морської діяльності; технічні засоби спостереження; системи відеоспостереження