Розрахунки вузлів і механізмів складально-зварювальної оснастки - Драган Станіслав Володимирович (My University, 2020)
Наведено приклади розрахунку та конструювання вузлів і механізмів типового обладнання, що використовується при виконанні складальнозварювальних операцій. Подано загальні методичні рекомендації щодо змісту та порядку проведення практичних занять, варіанти індивідуальних завдань та контрольні питання для самоперевірки засвоєння матеріалу. Кожна тема заняття супроводжується короткими теоретичними відомостями, у додатках подані необхідні довідкові матеріали. Викладені у посібнику приклади розрахунків спрямовані на набуття студентами навичок самостійного розв’язання конструкторських завдань при проєктуванні складально-зварювальної оснастки та можуть бути використані при дипломному проєктуванні. Призначено для студентів, що навчаються за освітньою програмою "Інжиніринг зварювання та споріднених процесів" спеціальності 131 "Прикладна механіка" галузі знань 13 "Механічна інженерія".
Драган, С. В. Розрахунки вузлів і механізмів складально-зварювальної оснастки : навч. посібник / С. В. Драган. – Миколаїв : НУК, 2020. – 108 с.