Використання інноваційних методів під час фізичного виховання дітей молодшого шкільного віку в умовах дистанційного навчання - Лелека Віталій Миколайович; Сидорчук Андрій (My University, 2024)
У тезах визначено, що головною метою створення системи дистанційної освіти є забезпечення загальнонаціонального доступу до освітніх ресурсів шляхом використання сучасних інформаційних технологій та телекомунікаційних мереж і створення умов для реалізації громадянами своїх прав на освіту.
Використання інноваційних методів під час фізичного виховання дітей молодшого шкільного віку в умовах дистанційного навчання / В.М. Лелека, А. Сидорчук // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 116-118.
Keywords: Фізичне виховання; Інноваційні методи; Молодший шкільний вік