Інвестиційна діяльність банків України на фінансовому ринку - Щербунь А. В. (My University, 2023)
Розкрито основні результати дослідження теоретико-методичних основ інвестиційної діяльності банків на фінансовому ринку. Здійснений аналіз інвестиційного кредитування банками України реального сектора економіки, аналіз їх інвестиційної діяльності на ринку цінних паперів в 2014-2022 роках. Здійснена оцінка інвестиційної діяльності АТ «Приватбанк» за 2020-2022 рр. Розроблена многофакторна кореляційно-регресійна модель залежності обсягів інвестиційної діяльності банків від їх ресурсного потенціалу. Надані рекомендації щодо вдосконалення інвестиційної діяльності банків України.
Щербунь, А. В. Інвестиційна діяльність банків України на фінансовому ринку : магістерська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / А. В. Щербунь ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2023. – 102 с.
Keywords: банківські інвестиції; інвестиційна діяльність банків; реальний сектор економіки; ринок цінних паперів; 072 ''Фінанси; банківська справа та страхування''; bank investments; investment activity of the banks; real sector of economy; stock market