Удосконалення технології виготовлення корпусу компресора (ø920 мм; L= 798 мм) - Бабійчук Олег Васильович (НУК, 2024)
В магістерській роботі на тему «Удосконалення технології виготовлення корпусу компресора (ø920 мм; L= 798 мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена; зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва; розроблено технологічний процес виготовлення, а також розглянуті питання з можливості використання лиття по газифікованим моделям. В роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів; спроектована дільниця з виготовлення деталі; розраховані техніко-економічні показники дільниці і доцільність її проектування; розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці. Наведена оцінка захисту технологічного обладнання від ударної хвилі повітряного вибуху.
Improvement of compressor casing production technology (ø920 mm; L= 798 mm)
Бабійчук, О. В. Удосконалення технології виготовлення корпусу компресора (ø920 мм; L= 798 мм) = Improvement of compressor casing production technology (ø920 mm; L= 798 mm) : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / О. В. Бабійчук ; наук. кер. С. Ж. Боду. – Миколаїв : НУК, 2024. – 127 с.
Keywords: корпус компресора; заготовка; припуски; фреза радіусна; кондуктор; скоба індикаторна спеціальна; 131 ''Прикладна механіка''; compressor housing; workpiece; allowances; radius cutter; conductor; special indicator bracket