Методика навчання фізичної культури учнів початкової школи у закладах загальної середньої освіти - Лелека Віталій Миколайович; Гладка Сніжана (My University, 2024)
У статті висвітлено основні питання, які вирішуються у процесі фізичного виховання школярів молодшого шкільного віку.
Методика навчання фізичної культури учнів початкової школи у закладах загальної середньої освіти / В.М. Лелека, С. Гладка // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 88-89.
Keywords: Фізична культура; Молодший шкільний вік