Алгоритм спрощення масивів маршрутних точок - Гайдаєнко О. В.; Тендітна Н. В.; Дешко П. Ю.; Павлов П. А.; Haidaienko O. V.; Tenditna N. V.; Deshko P. Yu.; Pavlov P. A. (My University, 2019)
Авторами розроблений алгоритм для географічних інформаційних систем, який дозволяє зменшувати кількість елементів в маршрутах, виражених за допомогою масивів географічних точок. Операція здійснюється шляхом визначення надлишкових елементів та їх відкидання, із збереження загальної форми лінії маршруту. Описане спрощення забезпечує прискорення подальших операцій обробки та відображення даних.
Algorithm for simplification of way-points arrays
Алгоритм спрощення масивів маршрутних точок = Algorithm for simplification of way-points arrays / О. В. Гайдаєнко, Н. В. Тендітна, П. Ю. Дешко, П. А. Павлов // Матеріали наук.-техн. інтернет-конф. студ. та молодих вчених "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи – 2019 (ITMAS – 2019)". – Миколаїв : НУК, 2019. – Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2019/
Keywords: ГІС; алгоритм спрощення; спрощення маршрутів.; GIS; simplification algorithm; routes simplification