Формування облікової політики підприємства (на матеріалах ДП ДГ "Зелені Кошари") - Яворська Маргарита Владиславівна (My University, 2024)
Організація роботи підприємства та облікового процесу починається з формування облікової політики. Для того, щоб ефективно сформувати облікову політику підприємства, обов’язково потрібно враховувати особливості діяльності підприємства та стратегію його розвитку на тривалу перспективу. Це дасть можливість оперативно організовувати бухгалтерський облік на підприємстві. Мета кваліфікаційної роботи бакалавра - дослідити теоретичні аспекти облікової політики. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є облікова політика підприємства ДП ДГ «Зелені Кошари». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є теоретичні та практичні питання облікової політики підприємства.
Яворська, М. В. Формування облікової політики підприємства (на матеріалах ДП ДГ "Зелені Кошари") : бакалаврська робота; спец. 071 "Облік і оподаткування" / М. В. Яворська ; наук. кер. Н. В. Гавриленко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2024. – 63 с.
Keywords: облікова політика; облік; економічний аналіз; фінансова звітність; бухгалтерська служба; 071 «Облік і оподаткування»