Екологічні інвестиції: стан та перспективи впровадження на мікро-, мезо- та макрорівнях - Бойко, Є. О.; Крамаренко, І. С.; Головіна, О. І.; Яркіна, В. Г.; Кулик, Д. О.; Boyko, E. A.; Kramarenko, I. S.; Golovina, E. I.; Yarkina, V. G.; Kulik, D. A. (My University, 2021)
Метою написання статті є дослідження сучасного стану та перспектив впровадження екологічних інвестицій на мікро-, мезо- та макрорівнях. Проаналізовано динаміку капітальних та екологічних інвестицій за період 2010–2020 років. Здійснено аналіз капітальних інвестицій на охорону навколишнього природного середовища. Розкрито умови залучення екологічних інвестицій. Наведено вигоди від упровадження та використання екологічних інвестицій. Обґрунтовано перспективи впровадження екологічних інвестицій на на мікро-, мезо- та макрорівнях
Екологічні інвестиції: стан та перспективи впровадження на мікро-, мезо- та макрорівнях = Environmental investments: status and prospects of implementation at micro-, mezo- and macro-levels / Є. О. Бойко, І. С. Крамаренко, О. І. Головіна, В. Г. Яркіна, Д. О. Кулик // Вісн. ХНАУ. Сер. "Економічні науки". – Харьків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2021. – Т. 3. – № 2. – С. 40–49.
Keywords: екологічні інвестиції; зелені інвестиції; зелена економіка; макрорівень; мезорівень; мікрорівень; ecological investments; green investments; green economy; macro level; meso level; micro level