Методичні вказівки для практичних занять та самостійної підготовки студентів з дисципліни «Основи медичних знань» - Марцінковський Ігор Богданович (My University, 2024)
Вміщено методичні вказівки для підготовки студентів до практичних робіт під час вивчення дисципліни «Основи медичних знань». Методичні вказівки є організаційно-методичним документом. Призначено для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».
Марцінковський, І. Б. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної підготовки студентів з дисципліни «Основи медичних знань» / І. Б. Марцінковський. – Миколаїв : НУК, 2024. – 84 с.