Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Проєктний практикум» - Дудченко Олег Миколайович; Карпова Світлана Олегівна (My University, 2023)
Вміщено методичні вказівки з визначення основних завдань до лабораторних робіт з курсу «Проєктний практикум». Методичні вказівки є організаційно-методичним документом. Призначено для студентів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» Херсонського навчально-наукового інституту НУК. Можуть бути використані студентами споріднених спеціальностей.
Дудченко, О. М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Проєктний практикум» / О. М Дудченко, С. О. Карпова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 84 с.