Розробка концепції інформаційної системи на тему: «Лінгвістичні аспекти роману-бестселеру в сучасній західноєвропейській літературі» - Кулаковська, А. Г.; Данильчук, О. М. (My University, 2019)
Обґрунтовано актуальність розробки концепції інформаційної системи на тему: «Лінгвістичні аспекти роману-бестселеру в сучасній західноєвропейській літературі».
Кулаковська, А. Г. Розробка концепції інформаційної системи на тему: «Лінгвістичні аспекти роману-бестселеру в сучасній західноєвропейській літературі» / А. Г. Кулаковська, О. М. Данильчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 421–423.
Keywords: зарубіжна література; бестселер; електронний посібник; сайт