Навчання читанню англійською мовою зі спеціальності «Правознавство» - Бєлоусова, С. М. (My University, 2009)
Проаналізовано читання як засіб навчання. Представлені основні види навчального читання. Наведений текст і види вправ для вивчення читання за фахом "Правознавство"
Бєлоусова, С. М. Навчання читанню англійською мовою зі спеціальності «Правознавство» / С. М. Бєлоусова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 26–29.
Keywords: англійська мова; правознавство; види вправ для читання; English; law; types of reading exercises