Дослідницький цикл транзитної обробки багатовимірних даних - Вершинін В. В. (My University, 2023)
Магістерська робота ''Дослідницький цикл транзитної обробки багатовимірних даних'' за спеціальністю 124 ‒ системний аналіз. Дипломна робота ''Дослідницький цикл транзитної обробки багатовимірних даних'' присвячена вирішенню важливого науково-прикладного завдання побудові та аналізу моделі обробки багатовимірних даних. В роботі описується сучасні технології обробки данних людиною та Штучним Інтелектом, розробляється прийнятна модель обробки даних та аналізуються перспективи її використання на окремому бізнес-процесі. Актуальність роботи полягає в створенні сучасної системи збору та інтерпретації великих даних з потенціалом масштабування від окремого бізнес-процесу до автономного сховища. Дана робота містить інформацію про опис бізнес моделей та процесів, алгоритм побудови, інформацію про використане програмне забезпечення на підприємстві, економічне обгрунтування використання моделі на основі результатів імплементації в бізнес-процеси, результати роботи і систему агрегування та інтерпретації даних. Робота написана на 91 сторінках машинописного тексту, містить 26 рисунків, 3 таблиці, 3 додатка і список використаних джерел з 19 найменувань
Вершинін, В. В. Дослідницький цикл транзитної обробки багатовимірних даних : магістерська робота ; спец. 124 ''Системний аналіз'' / В. В. Вершинін ; наук. кер. Ю. О. Казимиренко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 90 с.
Keywords: багатовимірні дані; транзитна обробка даних; системний аналіз; процес майнінг; штучний інтелект; 124 ''Системний аналіз''; multidimensional data; transit data processing; system analysis; process mining; artificial intelligence