Національний банк України - центральний банк держави. Грошово-кредитна політика НБУ - Криленко, Володимир Ігорович; Карась, Петро Миколайович (My University, 2002)
Методичні вказівки складені до курсу "Центробанк та його грошово-кредитна політика" для студентів економічного факультету. Містять програму курсу, плани семінарських занять, навчальні матеріали до курсу, питання до іспитів, тематику рефератів, курсових та випускних робіт, контрольні тести та список рекомендованої літератури.
Криленко, В. І. Національний банк України - центральний банк держави. Грошово-кредитна політика НБУ : метод. вказівки / Криленко В. І., Карась П. М. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: Національний банк України; центральний банк; грошово-кредитна політика НБУ; методичні вказівки; емісія; грошовий обіг