Неустойчивость режима в цепи с ёмкостью и сварочной электрической и плазменной дугой, питаемой от источника постоянного тока - Верещаго, Е. Н.; Костюченко, В. И.; Vereshchaho, Yevhen N.; Kostiuchenko, Vitalii I . (My University, 2016)
У статті наведено результати аналітичного дослідження динамічних процесів, що протікають у колі електричної дуги з ємністю. Представлено результати математичного моделювання, які дозволяють передбачати нестійкості системи з комплексним лінійним або нелінійним навантаженням.
Верещаго, Е. Н. Неустойчивость режима в цепи с ёмкостью и сварочной электрической и плазменной дугой, питаемой от источника постоянного тока = Mode instability in the circuit with capacity and welding electric and plasma arc powered by direct current / Е. Н. Верещаго, В. И. Костюченко // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 3 (465). – С. 57–62.
Keywords: сварочная электрическая и плазменная дуга; устойчивость; переходные процессы; зварювальна електрична і плазмова дуга; стійкість; перехідні процеси; welding electric and plasma arc; stability; transitional processes