Проблема працевлаштування випусників вищого технічного навчального закладу - Бойко, Ю. Ю.; Пірогов, В. Ю.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
У даній статті здійснено аналіз ринку праці Україні за умов сучасної економіки. Також було встановлено головні причини високого рівня безробіття серед молоді. Особлива увага приділяється пошуку чинників, які сприяють підвищенню рівня працевлаштування випускників вищих технічних навчальних закладів.
Бойко, Ю. Ю. Проблема працевлаштування випусників вищого технічного навчального закладу / Ю. Ю. Бойко, В. Ю. Пірогов, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 16–20.
Keywords: молодий спеціаліст; кадр; пропозиція; роботодавець; іноземна мова; рівень безробіття; вищий технічний навчальний заклад; розвиток