Формування обліково-аналітичного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності підприємства (на матеріалах ПрАТ "Санта Україна") - Павловська, Наталія Іванівна; Pavlovska, Nataliia Ivanivna (My University, 2020)
Кваліфікаційна магістерська робота присвячена дослідженню теорії та практики формування обліково-аналітичного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності як основного джерела прийняття ефективних управлінських рішень в сучасних умовах господарювання промислових підприємств. На основі дослідження наукових літературних джерел та законодавчо-нормативної бази, розкрито зміст поняття «зовнішньоекономічна діяльність» та порядок формування її обліково-аналітичного забезпечення. Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність досліджуваного підприємства, надано оцінку його фінансового стану. Для удосконалення обліково-аналітичного процесу зовнішньоекономічної діяльності, в роботі наведено ряд пропозицій, з метою удосконалення бухгалтерського обліку та економічного аналізу зовнішньоекономічної діяльності.
Павловська, Н. І. Формування обліково-аналітичного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності підприємства (на матеріалах ПрАТ "Санта Україна") : робота магістра ; 071 "Облік і оподаткування" / Н. І. Павловська ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – 111 с.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; зовнішньоекономічні операції; обліково-аналітичне забезпечення; обліково-аналітичний процес; давальницька сировина; 071 "Облік і оподаткування"; foreign economic activity; foreign economic operations; accounting and analytical support; accounting and analytical process; toll raw materials