Феномен «хікікоморі» в сучасному суспільстві - Кольцов, А. В.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
У цій стати мова піде про японський культурний феномен хікікоморі, розглянуті причини та передумови виникнення цього явища, зв’язок феномена з психічними розладами та способи допомоги таким людям, розглянуті аналоги цього явища в інших країнах.
Кольцов, А. В. Феномен «хікікоморі» в сучасному суспільстві / А. В. Кольцов, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 321–328.
Keywords: хікікоморі; NEET; тайдзін кефусе; безробіття серед молоді; самітництво; проблеми в родині