Профайлінг як складова системи аналізу сучасного нейролінгвістичного програмування - Лісовенко А. С.; Ткаченко А. В. (НУК, 2020)
Стаття розкриває особливості сучасного застосування нейролінгвістичного програмування для аналізу профілів користувачів у соціальних мережах. Розглядаються покрокові дії для визначення головних патернів і їх подальшого застосування у різних сферах життя.
Profiling as a component of an analysis of modern neurolinguistic programming
Лісовенко, А. С. Профайлінг як складова системи аналізу сучасного нейролінгвістичного програмування = Profiling as a component of an analysis of modern neurolinguistic programming / А. С. Лісовенко, А. В. Ткаченко // Матеріали всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук". – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 115–119.
Keywords: психологія; профайлінг; нейролінгвістичне програмування; патерни; соціальні мережі; psychology; profiling; neurolinguistic programming; patterns; social networks