Живопис як засіб формування і закріплення професійної майстерності в системі підготовки студентів-дизайнерів - Матійко, О. В.; Матійко, Н. О.; Matiiko, O. V.; Matiiko, N. O. (My University, 2022)
У статті розглянуто питання особливостей використання сучасних методів навчання з академічного живопису на спеціальності дизайн. Обґрунтовується необхідність професійної художньої підготовки за курсом живопису, як засобу формування уявлень про художньо-творче сприйняття натури та розвитку інтелектуально-творчого потенціалу студентів-дизайнерів.
Матійко, О. В. Живопис як засіб формування і закріплення професійної майстерності в системі підготовки студентів-дизайнерів = Painting as a means of forming and consolidating profess ional skills in the training system of designers / О. В. Матійко, Н. О. Матійко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2022. – Вип. 14. – С. 39–40.
Keywords: академічний живопис; вища школа; дизайн; методи навчання; academic painting; high school; design; learning methods