Оздоровча ходьба й теренкур у заняттях спеціальної медичної групи (з досвіду роботи) - Веселова, І. М.; Ткаченко, А. П.; Veselova, I. M.; Tkachenko, A. P. (My University, 2009)
Проаналізована особливість роботи зі студентами спеціальної медичної групи Національного університету кораблебудування ім. адм. Макарова які займаються оздоровчою ходьбою на заняттях фізичною культурою.
Веселова, І. М. Оздоровча ходьба й теренкур у заняттях спеціальної медичної групи (з досвіду роботи) / І. М. Веселова, А. П. Ткаченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 250–254.
Keywords: спеціальна медична група; дозування фізичного навантаження; оздоровча ходьба; теренкур; фізична підготовленість