Застосування робототехніки для автоматизації технологічних процесів суднобудування та судноремонту - Герасін О. С.; Топалов А. М.; Gerasin Oleksandr Serhiyovych; Topalov Andriy Mykolayovych (My University, 2023)
Робота присвячена огляду сучасного стану проблеми автоматизації технологічних процесів суднобудування і судноремонту засобами мобільної робототехніки. Обговорюються основні завдання та етапи автоматизації, визначаються перспективні напрями розвитку систем керування судновими мобільними роботами.
Application of robotics for automation of technological processes of shipbuilding and shiprepair
Герасін, О. С. Застосування робототехніки для автоматизації технологічних процесів суднобудування та судноремонту = Application of robotics for automation of technological processes of shipbuilding and shiprepair / О. С. Герасін, А. М. Топалов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 401–403.