Установка для виготовлення тонкостінних профілів з малопластичних матеріалів - Новошицький А. В.; Павлов О. О.; Репіна О. С.; Novoshytskyi Anton Volodymyrovych; Pavlov O. O.; Repina O. S. (My University, 2023)
Представлена модифікована установка для виготовлення тонкостінних гнутих профілів з малопластичних матеріалів гнуттям с поздовжнім розтягом при локальному нагріві струмами високої частоти ділянок заготовки перед профілювальними роликами.
Equipment for the production of thin-walled profiles from low-plastic materials
Новошицький, А. В. Виготовлення тонкостінних профілів з малопластичних матеріалів = Equipment for the production of thin-walled profiles from low-plastic materials / А. В. Новошицький, О. О. Павлов, О. С. Репіна // Матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. "Суднова енергетика: стан та проблеми" – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2023. – С 229–231.
Keywords: установка для виготовлення тонкостінних профілів; тонкостінні профілі; технологія виготовлення тонкостінних профілів; гнуття з поздовжнім розтягом; thin-walled profiles; production of thin-walled profiles; bending with longitudinal tension