Пристрій для реєстрації сигналу проковзування - Кондратенко, Юрій Пантелійович; Кондратенко, Галина Володимирівна; Герасін, Олександр Сергійович; Топалов, Андрій Миколайович (My University, 2015)
Пристрій для реєстрації сигналу проковзування містить датчик проковзування, блок керування, блок корекції стискального зусилля, багатовходовий вимірювальний блок, губку, наконечник, багатокомпонентний реєструвальний елемент, сферичний шарнір, суматори, пороговий елемент та блок затримки.
Пат. 97831 Україна. Пристрій для реєстрації сигналу проковзування / Ю. П. Кондратенко, Г. В. Кондратенко, О. С. Герасін, А. М. Топалов (Україна). – Заявл. 26.09.2014 ; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7.