Розроблення веб-додатку для безпечної оренди житла - Коркасенко Аліна Владиславівна; Korkasenko Alina (My University, 2025)
Коркасенко А. В. Розробка веб-додатку для безпечної оренди житла Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю 124 «Системний аналіз» галузі знань 12 «Інформаційні технології». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв, 2025. Пояснювальна записка: 95 с., 31 рис., 18 посилань. У бакалаврській кваліфікаційній роботі виконується розробка та реалізація веб-додатку для безпечної оренди житла. Основна мета проєкту полягає в створенні новітнього веб-додатку, який забезпечить зручний та безпечний процес оренди нерухомості. Додаток має надати орендарям можливість швидко знаходити житло відповідно до власних потреб, переглядати характеристики осель, бронювати їх, здійснювати оплату та комунікувати з орендодавцями. В свою чергу орендодавці зможуть легко розміщувати свої оголошення і спілкуватися з клієнтами. У роботі детально розглядаються питання безпечної оренди житла, безпеки користувачів сайту від шахраїв, поняття та структура нерухомості в Україні. Проєкт включає клієнтську частину платформи, яка буде реалізована з використанням HTML, CSS та JavaScript, що забезпечить зручний інтерфейс. Серверна логіка працюватиме на основі PHP у поєднанні з MySQL. Висновком дипломної роботи було створено веб-додаток для безпечної оренди житла, що враховує проблеми шахрайства та незручностей у пошуку.
Development of a web application for safe housing rental
Коркасенко, А. В. Розроблення веб-додатку для безпечної оренди житла = Development of a web application for safe housing rental : бакалаврська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / А. В. Коркасенко ; наук. кер. А. Ю. Павленко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 95 с.
Keywords: веб-додаток; оренда; нерухомість; 124 "Системний аналіз"; PHP; MySQL; web application; rental; real estate