Адаптивные механизмы психики современных прекариев: особенности, проблемы, скрытая социальная угроза - Гончарова, Е. А. (My University, 2016)
Робота присвячена проблемі адаптивних стратегій пристосування прекарних працівників до умов нестабільності та негарантованості праці та до життя в умовах соціальної турбулентності. Наголошується на тому, що ситуація прекарності соціально-трудових практик працівника виступає спусковим механізмом для тотальної трансформації інших його/її соціальних практик і життєвого стилю в цілому.
Гончарова, Е. А. Адаптивные механизмы психики современных прекариев: особенности, проблемы, скрытая социальная угроза / Е. А. Гончарова// Proceedings of the International Scientific-Practical Conference "Actual Questions and Problems of Development of Social Science". – Kielce : Holy Cross University, faculty of liberal arts and aducation, 2016. – P. 162–165.
Keywords: прекарність; адаптація; стратегії; життєвий стиль; соціально-трудові практики